Kuva: AOP

House of the Dragon -sarjan intiimikoordinaattori reagoi Sean Beanin väitteisiin seksikohtausten pilaamisesta

21.09.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Sean Bean kommentoi aiemmin intiimikoordinaattoreiden pilaavan seksikohtausten spontaaniuden.

Game of Thrones -sarjasta tunnetun näyttelijä Sean Beanin, 63, aiemmat kommentit intiimikoordinaattoreiden käytöstä kuvauksissa on herättänyt keskustelua alalla toimivien keskuudessa.

Elokuussa Bean kommentoi intiimikoordinaattoreiden pilaavan seksikohtausten spontaaniuden.

- Mielestäni se pilaisi luontevuuden, jos joku tekisi siitä siitä teknisen suorituksen, Bean totesi U.K. Times Magazinen -julkaisun haastattelussa.

Game of Thrones sarjasta tehdyn spin-off-sarja House of the Dragonin intiimikoordinaattorina toimiva Miriam Lucia on vastannut Beanin väitteisiin.

- Mielestäni hän on tietyssä iässä, joka on ollut alalla todella pitkän aikaa, eikä hänellä ole kokemusta toiselta puolelta, Lucia toteaa Deadline-julkaisun haastattelussa.

- Tai ehkä hänellä on huonoja kokemuksia intiimikoordinaattorin kanssa työskentelystä. Voisin sanoa kokemuksesta, ettei intiimikoordinaattori tule luovan työn eteen, hän jatkaa.

Myös The White Lotus -sarjan toisen tuotantokauden parissa työskennellyt Lotus kertoo havainneensa, että intiimikoordinaattorien työ itseasiassa helpottaa näyttelijöiden elämää.

- Uskon sen helpottavan luovaa työtä, sillä kun näyttelijöiden mukavuusalueet, suostumus ja liikkeet ovat selvillä, niihin lisätään tunnetta, Lucia valottaa.

Hänen mukaansa työskentely on vapaampaa, kun tilanteessa ei tarvitse pohtia, mitä saa, ja mitä ei saa tehdä.

Lucia kuitenkin korostaa arvostavansa Beania näyttelijänä. Hänen mielestään näyttelijän kommentti oli omiaan avaamaan keskustelun aiheen ympäriltä.

- Ihmiset eivät oikein tiedä, mitä teemme, Lucia pohtii.

Hänen mukaansa ihmisille voi olla outoa, että hän kulkee kuvauksissa tarkistamassa, noudattavatko ihmiset sääntöjä kuvauspaikalla.

Myös näyttelijä Emma Thompson, 63, on kommentoinut aiemmin Beanin väitteitä. Hänen mukaansa intiimikoordinaattorit ovat "äärettömän tärkeitä."

- En tiedä oletteko puhuneet jonkun sellaisen kanssa, joka on sitä mieltä, että koordinaattorit ovat häiritseviä, mutta usein kuulen ihmisten kuvailevan, että 'se sai oloni mukavaksi, minulla oli turvallinen olo, sen ansiosta minulla on sellainen tunne, että pystyn tekemään tätä työtä', Thompson totesi Fitzy & Wippa -radio-ohjelman lähetyksessä elokuussa.

Lue myös: Emma Thompson vastaa Sean Beanin väitteisiin intiimikoordinaattoreista - "Ei se ole hotellihuone"

Lue myös: Game of Thrones -näyttelijän mukaan intiimikoordinaattorit pilaavat seksikohtaukset

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat