Kuva: MTV

Alma täräyttää kokeneensa arvostuksen puutetta: "Kyllä mä tiedän, mitä v*ttua mä teen"

16.11.2022 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Artisti kertoo Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa, että hänet on joskus nähty rokkitähden sijaan lapsellisena.

Uusimmassa Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelman jaksossa vierailee artisti Alma, 26. 

Jaksossa puhutaan muun muassa Alman kokemasta arvostuksesta tai oikeastaan sen puutteesta sekä siitä, millaista on olla lesbo musiikkimaailmassa, jossa iso osa tekijöistä on miehiä. 

- En mä ole miehille ikinä ollut mikään seksisymboli tai että ne haluaisi musta yhtään mitään muuta. Ne on nähnyt mut vaan semmoisena kivana tyttönä. Musta tuntuu, että mä oon vaan saanut sitä, että mä oon vaan sellainen tyyppi, joka oikein hiffaa kuka se on ja ei ole kauhean ammattimainen eikä kauhean hyvä, Alma kertoo Maria Veitolalle.

Artisti kertookin, ettei häntä ole pidetty samassa arvossa verrattuna miespuolisiin artisteihin.

- Mä oon ihan samanlainen rokkistara, niin kuin kaikki muutkin äijät. Mutta sitten kun mä teen sen, niin se nähdään lapsellisena, vähän hömppänä, tyhmänä ja vähän lähiönä ja näin poispäin. Mutta kyllä mä tiedän, mitä v*ttua mä teen. Mä oon tehnyt paljon rahaa ja olen tehnyt paljon keikkoja. Mä oon tehnyt v*ttu hienoja juttuja, niin se vaan ärsyttää, Alma selittää.

Alma on tehnyt menestyksekästä uraa ulkomailla, mutta ei koe saaneensa tarpeeksi arvostusta taidoistaan ja saavutuksistaan. Artisti sanoo kokevansa itsensä pidetyksi, mutta ei arvostetuksi. Alma kertoo arvostavansa itse esimerkiksi Veitolan yökyläilyohjelmaa todella paljon ja se onkin voittanut lukuisia palkintoja. Alma veikkaa kuitenkin, että suhtautuminen olisi silti hieman toinen, jos Veitola olisi mies. 

- Kelaa jos sä olisit mies, sä olisit luonut jotain ihan älytöntä. Sä olisit oikeasti jumala täällä. Sä olisit munasilleen tuossa noin aamutakin kanssa ja vaan tsiigaisit sun valtakuntaa, Alma arvelee. 

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola MTV Katsomossa tiistaisin ja torstaisin.

Lue myös: Kaija Koo joutui olemaan "hyvä jätkä", jotta miesmuusikot ottivat tosissaan: "Vahingoitti naiseuttani"

Lue myös: Fanit ovat olleet huolissaan suosikkisarjan tulevaisuudesta - uutinen jatkosta sai katsojat sekoamaan

Lue myös: VilleGalle avoimena TTK-kokemuksestaan Maria Veitolalle - teki ikävän tempun tanssiparilleen

Kilpailut

Uusimmat