Kuva: AOP

Olivia Wilde jakoi harvinaisia kuvia lapsistaan - viettivät iloista aikaa Disneylandissa

12.12.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Olivia Wilde on kertonut aiemmin pyrkivänsä suojelemaan lapsiaan julkisuudelta, jonka vuoksi heitä ei juurikaan nähdä julkisesti.

Näyttelijänä ja ohjaajana tunnettu Olivia Wilde, 38, on jakanut Instagram-tilillään kuvia itsestään ja lapsistaan viettämässä aikaa Disneyland-huvipuistossa.

Wildella on kaksi lasta entisen puolisonsa, näyttelijä Jason Sudeikisin, 47, kanssa: Otis, 8, sekä Daisy, 6.

Kuvissa ja videolla nähdään huvipuistossa iloista aikaa viettävä Wilde, sekä vilaus hänen lapsistaan, joiden kasvot pysyvät piilossa sosiaalisen median julkaisuissa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Wilde on puhunut aiemmin pyrkivänsä suojelemaan lapsiaan julkisuudelta. Tämän vuoksi näyttelijä onkin kohdannut kritiikkiä. Hänen on muun muassa syytetty hylänneen lapsensa, sillä lapsia ei juurikaan nähdä julkisesti yhdessä äitinsä kanssa.

- Tiedättekö, miksi ette näe minua lasteni kanssa? Siksi, koska en anna heidän tulla kuvatuiksi. Voitteko kuvitella, kuinka paljon teen töitä sen eteen, etteivät he tule nähdyiksi, Wilde kommentoi aiemmin Elle-julkaisun haastattelussa.

Wilde seurusteli hiljattain näyttelijänä ja laulajana tunnetun Harry Stylesin, 28, kanssa, mutta pariskunnan kerrotaan laittaneen suhteensa tauolle.

Lue myös: Olivia Wilde kohtaa kritiikkiä, jossa hänen syytetään hylänneen lapsensa - näpäyttää takaisin

Lue myös: Olivia Wilde ja Jason Sudeikis vastaavat entisen lastenhoitajansa väitteisiin - 'Järkyttävää kuulla tällaisia syytöksiä'

Lue myös: Olivia Wilden ja Jason Sudeikisin välisen paljastuskohun keskiössä salaattikastike - Wilde jakoi reseptin

Kilpailut

Uusimmat