Kuva: AOP / Kai Gustafsson

Jääkiekkoilija Olli Jokisen Katerina-vaimo paljastaa: lastenhoitaja varasti rahaa ja tuhosi asunnon

18.02.2023 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Jääkiekkoilija Olli Jokisen Katerina vaimo kertoo podcastissa kahdeksan vuotta perheen parissa työskennelleen lastenhoitajan yllättäneen ikävällä tavalla.

Jääkiekkoilija Olli Jokisen vaimona tunnettu Katerina Jokinen vieraili toimittaja Iriz Silanderin juontamassa Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa kertomassa vuosistaan jääkiekkoilijan vaimona ja muutosta takaisin Suomeen.

Katerinan mukaan jääkiekkoilijan vaimona vastuu perheen pyörittämisestä sekä arjen askareet jäävät vaimon harteille. Apua olisi mahdollista palkata, mutta Katerinan mukaan hyvien apulaisten löytäminen ei ole aina kovinkaan helppoa.

- Pitää muistaa, että resurssit olisi hankkia vaikka mitä apua siihen kodin ympärille, mutta ei sekään ole aina niin helppoa.

Kolmen lapsen äiti muistelee jaksossa, kuinka perheen pitkäaikaisesta lastenhoitajasta paljastui yllättävä seikka, tämä oli nimittäin varastanut rahaa Jokisen perheeltä.

Lastenhoitaja työskenteli perheen kanssa kahdeksan vuoden ajan, kunnes totuus hoitajan touhuista paljastui.

- Sitten saimme selville, että hän varasti meiltä rahaa, Katerina paljastaa jaksossa.

- Se oli aika kauheaa, hän jatkaa.

Varkauden paljastumisen myötä lastenhoitaja erotettiin Katerinan mukaan tehtävästään, mutta rikosilmoitusta perhe ei halunnut tapauksesta tehdä, sillä perhe halusi Katerinan mukaan vältellä ikävää huomiota. Hän kertoo kuitenkin NHL:n turvallisuusvastaavan kuitenkin selvittäneen asiaa.

- Hän lähtiessään sitten rikkoi meidän hänelle hankkiman kämpän täysin. Reikiä seinillä ja tv:ssä, Katerina kuvailee.

- Se oli sydäntä särkevää tyttärelleni, joka oli kiintynyt häneen, perheen äiti muistelee lapsensa sydänsuruja.

Kaksi vuosikymmentä Yhdysvalloissa ja Kanadassa asunut perhe on muuttanut hiljattain takaisin Suomeen, sillä Jokinen toimii tällä hetkellä Mikkelin Jukurien päävalmentajana.

- Silloin, kun Olli pelasi, niin muutimme aika paljon, että muutto itsessään ei ollut mitään uutta. Mutta kuitenkin tämä oli aika iso muutos, Katerina kuvailee paluuta Suomeen.

- En kuitenkaan kaipaa sitä arkea, mitä meillä siellä oli, joten olen todella iloinen siitä päätöksestä, että muutimme takaisin Suomeen, Katerina summaa.

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Huippukokki Kape Aihinen paljastaa: parisuhde kaikessa hiljaisuudessa jo vuosien ajan

Lue myös: Kristiina Komulainen kommentoi ensimmäistä kertaa poliisin työn lopettamista - kanteluilla ei ole osaa asiassa

Lue myös: Muistatko, kun uutistoimittaja Kirsi Alm-Siira putosi tuolilta kesken lähetyksen? Pelkäsi saavansa potkut

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Juttu julkaistu alun perin 2. marraskuuta 2022. 

Kilpailut

Uusimmat