Kuva: AOP

Lady Gagan koirien varastamisesta tuomittu nainen haastoi laulajan oikeuteen - vaatii löytöpalkkiota itselleen

27.02.2023 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Lady Gagan ranskanbulldogit Koji ja Gustav varastettiin helmikuussa 2021. Koiranulkoiluttaja vahingoittui välikohtauksessa vakavasti.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Pop-tähti Lady Gagan, 36, koirien varkaudesta syytetty nainen on nostanut kanteen pop-tähteä vastaan. Nainen vaatii oikeusteitse koirien palauttamisesta luvattua löytöpalkkiota itselleen.

Nainen on yksi viidestä henkilöstä, joiden epäillään liittyvän vuonna 2021 tapahtuneeseen koiravarkauteen. Tuolloin Lady Gagan kaksi ranskanbulldogia varastettiin. Nainen vaatii itselleen lähes 500 000 euron suuruista löytöpalkkiota, jonka laulaja lupasi maksaa henkilölle, joka palauttaisi koirat takaisin omistajalleen.

Viihdesivusto E! News:n saamien tietojen mukaan nainen oli ottanut yhteyttä Gagaan katoamisen jälkeen ja hän oli toimittanut koirat Los Angelesin poliisilaitokselle. Naisen mukaan laulaja rikkoo sopimusta kieltäytymällä maksamasta luvattua löytöpalkkiota.

Oikeusasiakirjojen mukaan nainen uskoo Gagan tarkoituksella huijanneen ja houkutelleen ihmisiä, hänet itsensä mukaan lukien, palauttamaan koirat lupaamalla puolen miljoonan euron suuruisen löytöpalkkion ja lupaamalla, ettei palauttajalta kyseltäisi tapauksesta.

Nainen vaatiikin Gagalta lähes 500 000 euron suuruista summaa vahingonkorvaukseksi kokemastaan kivusta ja kärsimyksestä, henkisestä tuskasta ja elämänilon menettämisestä.

Lady Gagan edustaja ei ole kommentoinut tapausta.

Helmikuussa 2021 laulajan koiranulkoiluttaja oli ulkoiluttamassa Gagan kolmea ranskanbulldogia, kun kaksi niistä varastettiin. Ulkoiluttajaa ammuttiin varkauden aikana ja kolmas laulajan koirista pakeni paikalta. Poliisi löysi karanneen koiran välikohtauksen jälkeen.

Viisi henkilöä pidätettiin huhtikuussa 2021 tapaukseen liittyen. Yksi pidätetyistä oli nyt Lady Gagaa vastaan syytteen nostanut nainen. Hänet tuomittiin kahdeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen varastetun omaisuuden vastaanottamisesta. Hän oli syytettynä myös varkauden avustamisesta, mutta syyte hylättiin osana syytesopimusta.

Yksi viidestä epäillystä tuomittiin murhayrityksestä 21 vuodeksi vankeuteen.

Lue myös: Lady Gagan koirat varastettiin - ulkoiluttajaa ammuttiin tilanteessa neljästi rintaan

Lue myös: Lady Gagan ammutuksi joutunut koiranulkoiluttaja joutui hengityskoneeseen: 'Kävin lähellä kuolemaa'

Lue myös: Ammutuksi joutunut Lady Gagan koiranulkoiluttaja: "Keuhkoni eivät parantuneet kunnolla"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat