Kuva: AOP

Christina Aguilera avoimena seksuaalisuudestaan - kertoo muun muassa orgasmeistaan

30.03.2023 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Oman hyvinvointibrändinsä Playgroundin tiimoilta Aguilera antoi haastattelun, jossa puhuu seksistä ja seksuaalisuudesta.

Christina Aguilera, 42 kertoo avoimesti seksuaalisuudestaan People-julkaisun haastattelussa.

Oman hyvinvointibrändinsä Playgroundin, joka liittyy naisten seksuaalisuuteen, tiimoilta Aguilera sanoo, että haluaa inspiroida ihmisiä olemaan avoimempia.

- Toivon, että voin inspiroida ihmisiä tuntemaan olonsa mukavammaksi, kun he kertovat kokemuksistaan, kehoistaan ja seksuaalisuudestaan ja siitä, mitä ne kaikki merkitsevät heille. Jokainen nainen on erilainen, Aguilera pohtii.

- Olen oppinut itse tuntemaan vaginani hyvin 42 vuoden aikana. Ja siellä on mielihyväpisteitä, jotka avautuvat vanhetessa. Olen huomannut, että minulla on neljä eri kohtaa vaginassani, joista voin saada orgasmin. Se on totuus, laulaja jatkaa. 

Aguilera myös sanoo, että seksi ja seksuaalisuus ovat tärkeitä ihmiselle. Intohimoisia hetki voi viettää myös yksin.

- Vaikka sinulla ei olisi kumppania, voit vietää deitti-illan yksin. Me matkustelemme. Meillä ei ole aina mahdollisuutta päästä toisten ihmisten seuraan. 

Playground muun muassa suunnittelee tuotteita, joiden tarkoituksena on tuoda naisille nautintoa. Aguilera on yksi brändin luojista. 

Lue myös: Lietsoiko Pink vanhaa riitaa Christina Aguileran kanssa? Selventää nyt puheitaan

Lue myös: Christina Aguilera puhuu ottamistaan esteettisistä hoidoista - "Kasvojeni on oltava aidot"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat