Kuva: Nelonen / Jukka Alasaari

Yllätyskäänne The Voice of Finland -ohjelmassa - kolme tähtivalmentajaa lopettaa

16.06.2023 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Uudet tähtivalmentajat julkistetaan myöhemmin syksyllä.

The Voice of Finland -ohjelman seuraavalla tuotantokaudella puhaltavat uudet tuulet. Nelosen tiedotteen mukaan valmentajaduo Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki, sekä Anna Puu aikovat jäädä pois tähtivalmentajan pesteistään. 

Toni Wirtanen toimi tähtivalmentajana kaikkiaan kuudella kaudella, joista neljä viimeistä hän hoiti yhdessä Sipe Santapukin kanssa. Myös Anna Puu on toiminut tähtivalmentajana kaikkiaan kuuden kauden ajan. 

Santapukki kertoo tiedotteessa nauttineensa jokaisesta ohjelman hetkestä ja sanoo olleensa todella etuoikeutettu saadessaan istua Wirtasen kanssa The Voice of Finlandin ikonisessa valmentajan tuolissa.

"Vilpittömästi voin sanoa, että Voice-reissu oli ikimuistoinen kokemus, josta aion ammentaa asioita myös omaan elämääni niin kauan kuin sitä kestää. Haikeudella ja kiitollisuudella jätän loistavan työryhmän, jossa ammattitaito tiivistyi monella tavoin", Santapukki sanoo.

Myös Anna Puu jättää hyvästit ohjelmalle haikein mielin, vaikka nyt onkin oikea aika uusille tuulille.

"Kuusi kautta on pitkä aika, ja nyt on hyvä hetki tuoda uusien valmentajien näkemykset ja ammattitaito The Voice of Finlandiin. Tulee iso ikävä sitä jengiä, jonka kanssa olen saanut tehdä ohjelmaa. Lisäksi tulee ikävä uusia artistin alkuja, joista olen itsekin inspiroitunut. Minulle on jäänyt parhaat muistot niistä hetkistä, kun kilpailija löytää itsestään jotain uutta ja uskaltaa toteuttaa itseään", Anna Puu kertoo.

Ohjelman uudet tähtivalmentajat julkistetaan myöhemmin syksyllä. Laulajahaku 13. kaudelle kaudelle on alkanut. Haku päättyy 9. heinäkuuta.

Lue myös: Oletko laulanut Sata salamaa -kertosäkeen väärin? Virve Rosti korjaa tv:ssä harhaluulon

Lue myös: Euroviisuistakin tunnettu indie rock -yhtye Joker Out saapuu Suomeen

Lue myös: Yllätyskäänne: Love Island Suomi -sinkku ulos ohjelmasta rikostuomion takia

Kilpailut

Uusimmat