Kuva: AOP

Taiteilija Sakari Kuosmasesta julkaistaan elämäkerta

20.09.2023 09:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kuosmanen on monitaituri, joka tunnetaan niin näyttelijänä kuin muusikkonakin.

Näyttelijä ja laulaja Sakari Kuosmasesta, 67, julkaistaan elämäkerta Sakari Kuosmanen – Ihana elämä. Kuosmanen tunnetaan niin iskelmä- ja rocklaulajana kuin ravintoloistijana ja viihdyttäjänäkin. Hän on tehnyt musiikkia sooloartistina, mutta toiminut myös muusikkona Juice Leskisen, Sleepy Sleepersin ja Leningrad Cowboysin riveissä. Hän on näytellyt myös useissa Aki Kaurismäen elokuvissa.

Otavan tiedotteessa kerrotaan, että kirja tulee pitämään sisällään hurjia, mutta hyväntuulisia tarinoita taiteilijan uran varrelta. Kirjan on kirjoittanut Tommi Saarela. Hän on aiemmin kirjoittanut Pave Maijasen, Kassu Halosen ja Esa Niemisen elämäkertakirjat.

"Muusikoista tekee luontaisia näyttelijöitä se, että he eivät pelkää kameraa – toisin kuin jopa moni teatterinäyttelijä. Muusikot ovat olleet yleisön edessä pienen ikänsä. Saattaa olla,
että lavatyöskentely perustuu soiton ohella eräänlaiseen näyttelemiseen valitun roolihahmon puitteissa. Tosin tämä on vain teoria", Aki Kaurismäki kertoo kirjassa. 

Teos ilmestyy 5. lokakuuta. Kirja ilmestyy painettuna ja e-kirjana, sekä Kuosmasen ja Antti Langin lukemana äänikirjana.

Lue myös: Mitä ystävät olivat mieltä Mustajärven päätöksestä jättää Popeda? Artisti kertoo

Lue myös: Richie Sambora ja Jon Bon Jovi keskustelevat Samboran paluusta Bon Joviin

Lue myös: Olli Halosen maailma romahti, kun Satin Circus floppasi - "Olin 100 prosenttisen varma, että meistä tulee Coldplay"

Kilpailut

Uusimmat