Kuva: AOP / Timo Korhonen

MTV: Yllätyskäänne - Jarkko Niemi keskeyttää Tanssii tähtien kanssa -kilpailun

14.11.2023 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Niemi ja hänen tähtiopettajansa Kia Lehmuskoski pääsivät semifinaaleihin saakka.

Näyttelijä Jarkko Niemi, 39, jättäytyy pois Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta, kirjoittaa MTV. Syynä ovat terveydelliset ongelmat, sillä edellisviikolla Niemi sairastui flunssaan, joka vaikutti merkitsevällä tavalla hänen tanssiharjoituksiinsa. Hän onnistui raivaamaan tiensä kilpailun semifinaaleihin viime lähetyksessä flunssasta huolimatta. Sunnuntai-illan lähetyksessä hänen vointinsa kuitenkin huonontui jälleen.

Näyttelijä kävi oireistaan lääkärissä ja hänelle määrättiin ainakin viikon mittainen liikuntakielto.

– Tällä hetkellä ei ole turvallista treenata kaikkea sillä lailla hyvin, nyt tarvitsee vain lepoa, jotta vältytään miltään vakavammalta jälkitaudilta. Ei saa nyt rasitusta tuottaa. Tosi ikävää, mutta terveys edellä pakko mennä, Niemi kertoo MTV:lle.

– Varsinkin, kun on ollut niin paljon äänestäjiä ja tsemppiä tullut katsojilta. Se on yllättänyt minut ihan täysin, kuinka isosti ihmiset ovat kannustaneet. Se harmittaa, että se jää kesken. Tosi iso kiitos kaikille, jotka ovat kannustaneet.

TTK:n sääntöjen mukaan ennen semifinaalivaihetta kilpailijalla on mahdollista jättää yksi lähetys väliin painavasta syystä johtuen. Esimerkiksi tähtioppilas Sointu Borg jättäytyi aiemmin tällä kaudella pois yhdestä lähetyksestä ja pääsi palaamaan tanssilattialle seuraavalla viikolla. Tässä kohtaa kilpailua tämä ei kuitenkaan enää ole mahdollista.

– En saa tällä hetkellä tehdä mitään, missä hengästyy. Eilen hengästyin portaissakin. Rumba on kuitenkin suht rauhallinen tanssi, niin piti siinäkin tsempata, että pystyi olemaan yskimättä. Kyllähän järkikin sanoo, että nyt vain pitää ottaa iisiä. 

Niemi kertoo kuitenkin olevansa iloinen koetusta TTK-matkasta ja kaikesta siitä, mitä hän on päässyt kokemaan ja oppimaan kilpailun kautta. Hänen opettajanaan toimi tanssija Kia Lehmuskoski.

Tanssii tähtien kanssa -semifinaali nähdään MTV:llä ensi sunnuntaina klo 19.30 alkaen.

 

Niemi ja Lehmuskoski joutuivat jättämään kilpailun kesken. (kuva: AOP / Timo Korhonen)

Lue myös: Sointu Borg kiidätettiin viime yönä sairaalaan

Lue myös: Matti Suur-Hamari tanssii TTK-lavalla proteesin kera - toivoisi, että mediassa näkyisi moninaisempia esikuvia

Lue myös: Mikä on Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suosion salaisuus? Jukka Haapalainen vastaa

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat