Kuva: AOP

Mikä on Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suosion salaisuus? Jukka Haapalainen vastaa

14.09.2023 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Myös tanssin suosio harrastuksena on Haapalaisen mukaan kasvanut vuosien varrella.

Jukka Haapalainen toimii jälleen jättisuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarina. Haapalainen on kiitollinen siitä, että ohjelma nauttii edelleen huimaa suosiota. 

- Se on edelleenkin yksi Suomen suosituimmista viihdeohjelmista ja se on mukavaa, että ihmiset palavaat aina ruutujen äärelle, Haapalainen kertoo Radio Nostalgian haastattelussa juontaja Susanna Heikille.

Heikki kysyy, mikä on TTK:n suosion salaisuus? Haapalaisella on varsin suora vastaus. 

- Tanssi on ikiaikainen asia, jota on tehty aina ympäri maailmaa. Sen avulla on juhlittu elämää ja kuolemaa ja eri merkkipaaluja. Jopa sota-aikana tanssittiin, vaikka oli tanssikielto. Musiikki ja tanssi kiinnostavat aina ihmisiä ja siihen kun lisää vielä mielenkiintoiset ihmiset, niin paketti on selvä.

Tanssin suosio harrastuksena on kasvanut vuosien varrella. Haapalainen sanoo, että kynnys harrastuksen aloittamiseen on madaltunut - osin TTK:n ansiosta. 

- Varmasti TTK on vaikuttanut siihen, että tanssi on paljon esillä. Tietenkin tanssia on aina harrastettu varsinkin suurissa kaupungeissa, mutta nykyään on ehkä helpompaa osallistua kursseille matalammalla kynnyksellä. 

- Pidämme itsekin kynnykset matalalla, että kaikki uskaltavat tulla. Kun ensimmäinen kerta on onnistunut, niin silloin harrastukseen hurahtaa. 

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta. Haastattelussa Haapalainen myös kertoo tarkemmin omasta tanssiurastaan, Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta sekä ohjelman ulkomaisista formaateista.

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä, Radio Nostalgia ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Sointu Borg oli perääntyä viime hetkellä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta: "Kaikki ollaan epävarmoja"

Lue myös: Jorma Uotisen mieleen jäivät Tanssii tähtien kanssa -avauslähetyksestä erityisesti kolme paria

Kilpailut

Uusimmat