Kuva: AOP

Billie Eilish ajatteli uransa olevan ohi - sitten yksi puhelu muutti kaiken

19.11.2023 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Eilishia pyydettiin tekemään musiikkia Barbie-hittielokuvaan. Tuo pyyntö osui oikeaan hetkeen.

Billie Eilish, 21, paljasti tuoreessa haastattelussa uskoneensa musiikkiuransa olevan ohi ennen kuin sai pyynnön tehdä musiikkia Barbie-elokuvaan. 

- Rehellisesti sanottuna uskoin, että musiikillinen urani oli lähellä päätöstään. Olimme kyllä yrittäneet, mutta se ei sykähdyttänyt minua kuten aiemmin. Ajattelin, että olin varmasti saavuttanut urani huipun, enkä osaa enää kirjoittaa, hän kertoo.

Yllättäen hän sai kuitenkin soiton Barbie-elokuvan ohjaajalta Greta Gerwigiltä, joka pyysi Eilishia tekemään musiikkia elokuvan soundtrackille. Tuo soitto muutti kaiken Elishin ja hänen Finneas-veljensä työskentelyssä.

- Greta pelasti minut. Hän todella teki sen. Se toi meidät ulos "kuilusta" ja olimme heti inspiroituneita. Sen jälkeen kirjoitimme hurjasti uutta materiaalia. 

What was I made for? -kappale sai siis  luovat padot purkautumaan. 

- Finneas on ollut meistä aina se, joka on kannustanut meitä vain kirjoittamaan. Olimme kuitenkin ajautuneet tilaan, jossa molemmat olimme täysin vailla inspiraatiota. Rehellisesti sanottuna What was I made for? oli kappale, jonka kirjoitimme minuuteissa, hän kertoo. 

Lue myös: Billie Eilish julkaisi koskettavan lapsuuskuvan veljensä kanssa - "Olet parasta, mitä minulla on"

Lue myös: Billie Eilish on saanut rajua kritiikkiä kehostaan - kertoo nyt, miltä se oikeasti tuntuu

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat