Kuva: AOP

6 vuotta kuivilla ollut Charlie Sheen paljasti hetken, joka sai hänet lopettamaan juomisen

08.12.2023 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sheen tunnetaan etenkin Miehen puolikkaat -sarjasta.

Muun muassa Miehen puolikkaat -sarjasta tuttu Charlie Sheen, 58, kertoo tuoreessa haastattelussa olleensa kuivilla lähes kuuden vuoden ajan. Miehen mukaan hän lopetti juomisen vuonna 2017. 

- Ensi kuussa tulee kuusi vuotta täyteen selvää elämää. Minulla on tätä nykyä hyvin johdonmukainen elämäntapa. Lähinnä kyse on yksinhuoltajaisän jutuista. Kasvatan siis 14-vuotiaita kaksospoikiani, Sheen kertoo.

Sheenin mukaan hänen elämänsä käänteentekevä hetki liittyy sekin hänen lapsiinsa.

- Eräänä päivänä tyttärelläni oli tapaaminen, johon olin luvannut hänet viedä. Olin kuitenkin nauttinut sinä päivänä muutaman, enkä voinut pitää lupaustani. Soitin sitten ystävälleni Tonylle, joka vei meidät tapaamiseen. Selvisimme perille ajoissa, mutta se, että tyttäreni istui auton takapenkillä miettien, miksi minä en ajanut, särki sydämeni. 

- Tulin kotiin ja istuin mietiskellen loppupäivän. Seuraavana päivänä lopetin, hän jatkaa.

Sheenin mukaan hän päätti alussa keskittyä pieniin askeliin ja onnistumisiin. 

- Alussa päätin, että katson kuukauden ajan vaikuttaako juomattomuus olooni ja paranevatko suhteeni läheisiini. Niin kävi ja päätin jatkaa selvinpäin oloa. Se vain oli täysin selvää, että tätä tietä minun täytyy kulkea. En voinut kieltää sitä enää. 

Sheenin elämässä päihteiden vaikutus on vuosien varrella ollut kiistaton. Muun muassa vuonna 2011 hän joutui sairaalaan alkoholin ja huumeiden vuoksi. Hänen vieroitushoitonsa ajaksi myös Miehen puolikkaat -sarja joutui kuvaustauolle. Saman vuoden maaliskuussa hän sai sarjasta lähtöpassit. 

Lue myös: Charlie Sheen kertoo mielipiteensä tyttärensä Onlyfans-urasta - "En hyväksy tätä"

Lue myös: Denise Richards erosi Charlie Sheenistä ollessaan raskaana - 'Kaikkea ei tiedetä julkisuudessa'

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat