Juha Veijonen työkunnossa parin viikon kuluttua?

11.03.2010 07:10 - Eeva Rajala

Näyttelijä Juha Veijosen voinnin kerrotaan olevan jo hyvä. Tämä siitäkin huolimatta, että vielä eilisessä Iltalehdessä ystävät ja läheiset olivat huolissaan miehen jouduttua sairaalahoitoon.

Hän joutui perumaan Vares-elokuvaputken lisäksi kaksi teatteriproduktiota, jossa hänellä olisi ollut päärooli. Tämän päivän Ilta-Sanomien tietojen mukaan mies kuitenkin voi jo erittäin hyvin ja käynnistelee uudestaan työntekoa parin viikon kuluttua. Tuolloin päättyy miehen sairausloma. Lehden mukaan suosikkinäyttelijä on päättänyt heti alkaa työllistää itseään.

Sunnuntaina uutisoitiin, että Veijonen ei näyttelekään Jussi Varesta tulevassa kuudessa elokuvassa. Tilalle pestattiin toinen charmikas näyttelijä Antti Reini.

Vares siis jää Veijoselta sivu suun, mutta häntä odottaa toinen, kokonaan uusi elokuvasarja. Tuottaja Markus Selin kertoo Solar Filmsiltä, että uusi projekti on Veijoselle hyvä valinta "pitkällä tähtäimellä".

Kuvausten on määrä alkaa vasta ensi vuonna. Muuta Veijosen uudesta elokuvaprojektista ei vielä paljasteta. Reini ja muu Vares-tekijätiimi alkaa kuvata kuutta Vares-leffaa jo ensi kuussa.

Kilpailut

Uusimmat