Rumpali nukahti rattiin – metalliyhtyeen keikkapaku tolpan kautta ojaan – katso kuva!

15.03.2010 16:10 -

Kuopiolaisen industrial metal -yhtye Turmion Kätilöiden viime viikonloppuinen keikkareissu koki yllättävän lopun, kun bändin rumpalin ohjastama keikkapaku päätyi ojaan kaataen matkalla valopylvään.

Perjantai-iltana Iisalmessa keikan heittänyt bändi oli palaamassa aamuyön tunteina takaisin kotiin. Ratissa ollut rumpali DQ oli jättänyt yhtyeen muut jäsenet kotipaikkakunnalle Kuopioon ja oli itse viemässä autoa kotiinsa Rautalammille. Aamukuuden jälkeen muusikko kuitenkin nukahti rattiin ja havahtui auton suunnatessa kohti ojaa.

- Heräsin siinä vaiheessa kun lumi pöllysi. Auto osui valopylvääseen kaataen sen ja päätyi ojaan. Onneksi selvisin naarmuitta, rumpali kertoi Voicelle.

Muusikko naureskelee, että bändin Sätös-nimellä leikkisästi kutsuma vanha Mercedes-pakettiauto olisi kyllä mielellään voinut kokea suurempiakin kolhuja.

- Vähän jopa toivoin, että auto olisi mennyt vihdoin kunnolla ruttuun. Siihen ei kuitenkaan tullut kuin pieni lommo, kestävä peli.

Vuonna 2004 ensimmäisen levynsä julkaissut Turmion Kätilöt on herättänyt huomiota muun muassa paikoin sadomasokistissävytteisellä lavashowllaan. Kolme albumia julkaisseen yhtyeen edellinen pitkäsoitto, vuonna 2008 julkaistu Usch! kipusi ilmestyttyään Suomen albumilistan sijalle kuusi.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat