20-vuotias nainen sai porttikiellon kaikkiin Englannin pubeihin

18.04.2010 16:53 -

Brittilehti Daily Mail kertoo, että Laura Hall -niminen nainen on saanut porttikiellon kaikkiin Englannissa ja Walesissa sijaitseviin pubeihin.

20-vuotiaasta Hallista tuli näin ensimmäinen ihminen, joka sai näin laajan porttikiellon alkoholia anniskeleviin ravintoloihin. Myös alkoholin ostaminen on Hallilta kielletty. Kielto kestää kaksi vuotta.

Daily Mailin kuvissa pirtsakka blondi Laura Hall poseeraa vodkapullon kanssa. Kielto johtuukin siitä, että Hallilla on tilillään pitkä lista humalassa tehtyjä rikkomuksia. Oman kotikaupunkinsa Bromsgroven baareihin hän on saanut porttikiellon jo aiemmin.

Mikäli Hall kuitenkin rikkoo kieltoa, hän saa 2500 punnan sakon. Jos hän rikkoo kieltoa toistuvasti, häntä uhkaa vankila. Oikeusviranomainen kommentoi, että Hallia ei ole tarkoitus passittaa telkien taakse, vaan auttaa häntä parantamaan tapansa.

Neito joutuu myös osallistumaan raittiusryhmän toimintaan. Mikäli hän pysyy kuivilla, saatetaan kielto lyhentää vuoden mittaiseksi. Tarina ei kerro, miten Hallin kieltoa kyetään valvomaan.

Kilpailut

Uusimmat