Näin elävät Sinkkuelämää-leffan tähdet oikeasti

03.06.2010 17:15 -

Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Kristin Davis sekä Cynthia Nixon muodostavat Sinkkuelämää-leffan upean nelikon. Tosielämässä tähdet eivät ole valinneet samanlaisia ratkaisuja.

Sarjan päänäyttelijä Sarah Jessica Parker, 45, on kolmen lapsen äiti ja ollut jo vuosia avioliitossa oman Mr. Biginsä eli Matthew Broderickin kanssa. Nainen on keskittynyt perhe-elämäänsä ja valittelee, kun kaksoset sotkevat tähden vaatekaappia.

Kristin Davis puolestaan on näkynyt monessa sarjassa, kuten Seinfeld, Melroce Place sekä Frendit. Frendeissä nainen rikkoi Joeyn sydämen. Oikeassa elämässä sinkkuna viihtyvä Kristin Davis valittiin hiljattain seksikkäimmäksi tästä naisnelikosta.

Punapäinen Nixon on syntynyt ja kasvanut New Yorkissa. Hän on näytellyt useissa Broadway-näytelmissä ja hänellä on kaksi lasta englantilaisen professorin kanssa. Rintasyövän voittanut Nixon on ollut yhdessä naisystävänsä Christine Marinonin kanssa neljä vuotta ja he aikovat mennä naimisiin heti kun mahdollista.

Kim Cattrall vaikuttaa eniten roolihahmoltaan myös tosielämässä. Hän on ollut naimisissa kolmesti, mutta on lapseton. Hän on esiintynyt useissa produktioissa, mutta suosion hänelle on taannut vain rooli Sinkkuelämään seksin nälkäisenä pr-naisena Samantha Jonesina.

Lähteet: Imdb, Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat