Herra Ylppö kuvataiteilija Rakel Liekistä: Olemme yhtyneet taiteen tekemisessä

14.08.2010 12:12 - Karoliina Kotala

Herra Ylppö ja Ihmiset -yhtyeen laulaja ja lauluntekijä Herra Ylppö kertoo Voicelle aikovansa maalata taulun Rakel Liekin sydämeen. Liekin ja Herra Ylpön taideteoksia on nähtävillä Rok-näyttelyssä Helsingissä.

Herra Ylppö kertoo, etteivät Liekin eroottiset elokuvat ole miehelle tuttuja, vaikka laulaja aikuisviihdettä muuten on seurannutkin. Taiteilijat kertoivat myös tehneensä toisilleen palveluksen osallistumalla toistensa teoksiin.

- Rakel Liekki piirsi tauluuni sydämen, lupasin piirtää taulun hänen sydämeensä, Herra Ylppö kertoo haastattelussa.

Näyttelyssä nähdään Herra Ylpön ja Rakel Liekin töiden lisäksi myös muun muassa Poets of the Fall -yhtyeen laulajan Marko Saareston töitä. Ylppö tunnustaa haastattelussa ettei ole Saareston yhtyeen suurin fani.

- En ehkä ole Marko Saareston musiikin ystävä, jos näin suoraan sanotaan, mutta olen tavannut hänet aikaisemmin ja hän on mielestäni mielenkiintoinen ihminen. Hän on puhunut järkeviä asioita, järkevämpiä kuin minä koskaan, Herra Ylppö kertoo.

Herra Ylpön, Rakel Liekin, Marko Saareston ja Ville Pirisen teoksia on nähtävillä Rok-näyttelyssä ANT Galleryssa Helsingissä 11.8.-3.9.2010.

Kilpailut

Uusimmat