Tanssi tähtien kanssa –tuomari: Toivottavasti kaikki isot egot mahtuvat samaan huoneeseen

20.08.2010 15:46 -

Suosittu Tanssii tähtien kanssa -sarja starttaa jälleen syyskuussa. Ohjelmassa tuomaroiva Helena Ahti-Hallberg kertoi Voicelle toivovansa, että kaikki mukana nähtävät räiskyvät persoonat pysyvät sovussa keskenään.

Ahti-Hallberg kertoi huomanneensa tiistaina pidetyssä Tanssi tähtien kanssa -lehdistötilaisuudessa, että kisaajien joukosta löytyy varsin ulospäin suuntautuneita persoonia.

- Kun kaikki olivat yhdessä, tunnelma oli hyvin innostunut ja aika äänekäs. Sanoinkin tuolloin, että paikalla on paljon isoja egoja, eli toivottavasti kaikki mahtuvat tulevaisuudessa samaan huoneeseen.

Tämän vuoden tanssijoiden joukosta löytyy tuttuun tapaan eri alojen edustajia. Mukana on esimerkiksi laulajia kuten Antti Tuisku ja Laura Voutilainen, kuin myös Juha Veijosen ja Satu Silvon kaltaisia näyttelijöitäkin. Ahti-Hallberg kertoo veikkaavansa, että musiikin ammattilaiset saattaa olla hyvät mahdollisuudet pärjätä.

- Tanssia on hankala näytellä, se perustuu tunteeseen ja karsimaan. Siksi veikkaankin, että laulajat voivat olla vahvoilla.

Vappu Pimiän ja Mikko Leppilammen luotsaama Tanssii tähtien kanssa käynnistyy MTV3:lla 19. syyskuuta.

Kilpailut

Uusimmat