Soundgarden-muusikon karu kohtalo: Kodittomana ja köyhänä kavereiden sohvalla

22.08.2010 13:12 -

Legendaarinen Soundgarden-yhtye aktivoitui tänä vuonna pitkän tauon jälkeen. Yhtyeen basisti Ben Shepard kertoi Spin-lehdelle, että jälleen käynnistyneestä bänditoiminnasta huolimatta kohtalo ei ole kohdellut häntä hellin käsin.

Shepherd jäi vaille vakinaista asuntoa erottuaan tyttöystävästään aiemmin tänä vuonna ja sen jälkeen mies on säästänyt kaikki rahansa mahdollisesti tulevaisuudessa julkaistavaa soololevyään varten.

- Olen nukkunut studioiden lattioilla ja kavereiden sohvilla. Olen täysin persaukinen, basisti kertoo lehdelle.

Muusikon tämän hetkinen tilanne on muodostunut hiljalleen Soundgardenin vuonna 1997 tapahtuneen hajoamisen jälkeen. Kun bändi pisti pillit pussiin, samaan syssyyn myös tuolloinen morsian lähti lätkimään ja mies rikkoi kolme kylkiluutaan - tämä johti taas uusiin ongelmiin.

- Jäin koukkuun kipulääkkeisiin, ryyppäsin hurjia määriä ja vedin lopulta yliannostuksen morfiinia. Makasin kotonani viisi päivää ilman ennen kuin minut löydettiin. Olin todellinen rock and roll -klisee.

Basisti toivoo elämän kuitenkin urkenevan nyt paremmille urille. Keväällä paluukeikan heittänyt Soundgarden kun julkaisee uuden Telephantasm: A Retrospective -kokoelman ensi kuussa ja yhtye julkaisi myös tuoreesta Guitar Hero: Warriors of Rock -pelistä löytyvän uuden Black Rain -kappaleen singlenä. Bändi esiintyi elokuun alussa myös Lollapalooza-festareilla, mutta mahdollisesta kiertueesta yhtye ei ole tiedottanut.

Lähde: Spin

Kilpailut

Uusimmat