Skottitähti myöntää: Enää en lähde suomalaisten kanssa baariin

24.09.2010 10:04 -

Eilen Circus-klubilla Helsingissä täydelle tuvalle esiintynyt Amy MacDonald sai hurmioituneen vastaanoton. Tähti kuitenkin myönsi, että juhlimaan hän ei suomalaisten kanssa lähde - enää.

MacDonald on skotti, ja skoteilla on suomalaisten tapaan tapana ylpeillä rajulla alkoholinkäytölläään. Korson Ankkarockissa tänä vuonna esiintynyt MadDonald oli kuitenkin saanut oppia kantapään kautta, mitä juhliminen maassamme tarkoittaa.

Kaksikymmentäkolmevuotias MacDonald teki yleisölle eilen Circuksessa tunnustuksen kesken keikkansa.

- Luulin että me skotit olemme kovia juomaan, mutta viimeksi kun olin täällä teimme sen virheen, että lähdimme suomalaisten kanssa ulos. Me olimme seuraavana päivänä kuin käveleviä zombieita! Enää en lähde suomalaisten kanssa baariin, MacDonald kertoi nauravalle yleisölle.

Reilusti yli tuhat ihmistä Circukseen vetänyt MacDonald sai soittaa suorastaan hurmioituneelle salille, jonka kiivaat taputukset lennättivät laulajan lavalle takaisin viimeisen biisin jälkeen. MacDonald jätti ensimmäisen encoren ajaksi bändinsä takahuoneeseen, ja soitti - ehkä Bruce Springsteenin eilisen 61-vuotispäivän kunniaksi - kauniin version New Jerseyn pomon Born To Run -hitistä.

Kilpailut

Uusimmat