Palomiehet poseeraavat jälleen kalenterissa hyvän asian puolesta – katso maistiaiset

20.10.2010 18:09 -

Helsingin pelastuslaitoksen palomiehet ovat tehneet tyylikkään palomieskalenterin vuodelle 2011.

Kalenteri sisältää paljasta pintaa hyvän maun rajoissa ja sen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Helsingin Lastenklinikan teho-osastolle, jossa hoidetaan myös palovammapotilaita. Kohde on siis erityisen lähellä palomiesten sydäntä.

Lokakuun 27. päivänä ilmestyvä kalenteri on toinen Stadin Brankkarit -kalenteri. Ensimmäinen, vuoden 2010 kalenteri, tuotti Lastenklinikan infektio-osastolle yli 11 000 euroa. Idea lähti liikkeelle alun perin palomiesten halusta auttaa sairaita lapsia selviytymään sairaudestaan paremmin joko tarpeellisten sairaalalaitteiden avulla tai välillisesti parantamalla sairaalassa olon viihtyvyyttä.

Helsingin palomiehiä hyväntekeväisyyskalenterissa

Vuoden 2011 kalenterin teemana on arjen sankaruus. Kalenteri pyrkii tuomaan sankaruuden esiin pienillä yksityiskohdilla ja hienovaraisella sommittelulla.

Helsingin palomiehiä hyväntekeväisyyskalenterissa

Huumori on vahvasti mukana kuvien hengessä ja katsojalle annetaan mahdollisuus fantasioida ja muodostaa omia mielikuvia. Malleina toimivat kaikenikäiset palomiehet parikymppisestä eläkeläiseen. Kalenterin tekijät ovat mukana koko sydämellään ja tekevät työn vapaaehtoisina ilman rahallista palkkiota. Tekijöille paras palkkio on tuottaa mahdollisimman suuri summa lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen ja saada hymy pienten potilaiden kasvoille.

Kalenterin tuottajana toimii Kati Kottila ja valokuvaajina Arttu Muukkonen, Jan-Erik Blomberg sekä Matti Salminen. Kalenterin on taittanut Emmi Lemström.

Kalenteri on ostettavissa 28.10. alkaen.

Kilpailut

Uusimmat