Espoolaisen arvoasunnon hämmentävä myyntivideo hitiksi YouTubessa

28.10.2010 13:23 -

Päällisin puolin Lea Jakama Oy:n asuntoilmoitus Etuovi.comissa on aivan normaali. Asunnon esittelyvideo on kuitenkin Suomessa ennennäkemätön.

Videolla englantia murtaen puhuva jamaikalaismies matkustaa "Westend Beach Houseen", 310 neliön omakotitaloon Espoon Westendissä, ja esittelee sen tilat stereotyyppisen jamaikalaiseen tyyliin, eli hyvin rennosti.

Viikon ajan YouTubessa ollut video on kerännyt yli 110 000 katsomiskertaa, mikä on mille tahansa asuntoilmoitukselle poikkeuksellisen paljon. Palaute YouTube-sivulla on lähinnä innostunutta.

Asuntoa välittävä Krista Malmivaara Lea Jakama Oy:sta kertoo Voicelle, että idea syntyi yhdessä asuntoa myyvän henkilön kanssa.

- Päämiehellä on mainostaustaa, ja hän oli vahvasti mukana tämän suunnittelussa. Lähdettiin huumori edellä kokeilemaan. On ensimmäinen kerta, kun kokeilemme tällaista, Malmivaara kertoo.

Vaikka 1 390 000 euroa maksavaa asuntoa ei olekaan vielä myyty, Malmivaara on erittäin tyytyväinen tuloksiin.

- Ollaan saatu mukavasti kuhinaa aikaan, ja paljon positiivista ja iloista palautetta. Asuntoa ei ole vielä myyty, mutta arvokohteiden myynnissä edetään aina hitaasti, Malmivaara kertoo.

Jatkosta Malmivaara ei osaa vielä tarkasti sanoa. Hänen mukaansa vastaaviin hankkeisiin lähtö edellyttää sitä, että asunnon myyjällä on rohkeutta ja huumorintajuta.

Tutustu asunnon myynti-ilmoitukseen täällä (etuovi.com) ja katso myyntivideo alta.

Kilpailut

Uusimmat