IL: Lordi heitettiin Venäjän-junasta keskellä yötä

11.11.2010 09:13 - Karoliina Kotala

Lordi-yhtyeen keikkamatka keskeytyi yllättäen Venäjällä, kun bändi herätettiin makuuvaunusta kesken yöunien ja heivattiin ulos junasta.

Ikävä välikohtaus tapahtui viime sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun yhtye oli palaamassa Moskovan ja Pietarin konserttimatkalta Venäjältä ja oli matkalla yöjunalla Tallinnaan.

- Sikäläinen konserttijärjestäjämme oli hommannut meille viisumit, jotka vanhenivat vuorokauden vaihtuessa. Juna oli ylittämässä rajaa neljältä aamulla ja meidät revittiin ylös... Jouduimme odottamaan raja-asemalla iltapäivään. Lopulta saimme kantaa kamat tuulessa ja tuiverruksessa rajan yli, josta bussi haki meidät Tallinnaan. Ehdittiin vielä keikallekin, Mr. Lordi kertoo Iltalehdelle.

Lordin 32 konsertin kiertue Europe for Breakfest vierailee Euroopan 14 maassa. Kiertue alkoi Pietarista 5.11 ja päättyy Hannoveriin 19.12. Hirviöt nähdään esiintymässä myös Suomessa Turussa, Helsingissä ja Hyvinkäällä. Voice uutisoi aiemmin yhtyeen Hyvinkään-keikan lippujen myynnin jääneen toivottua vähäisemmäksi.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat