Kalle Palander naureskelee joukkuetoverinsa kiusallisille tavoille: Perse laulaa iloisesti

11.11.2010 21:08 -

Alppihiihtäjä Kalle Palander on uransa aikana ollut lukemattomilla kisareissuilla ja jakanut majoituksen monen eri joukkuetoverin kanssa. Mies paljasti Voicen haastattelussa, että alppijoukkueessa on tällä hetkellä yksi jäsen, jonka kiusallisten vaivojen takia huonetoveruus saattaa olla tuskaista.

Palander naureskelee, että joukkuetoveri Marcus Sandellilla on laktoosi-intoleranssi, jonka ansiosta urheilijan vatsan toiminta on usein varsin vilkasta.

- Yritän mahdollisuuksien mukaan olla asumatta reissuilla kenenkään kanssa samassa huoneessa. Marcusta yritän kuitenkin vältellä mahdollisimman paljon, sillä hänellä tuo perse laulaa aika iloisesti varsinkin aamuisin. Olen yrittänyt sanoa päävalmentajallemme, että laittaisi minut yksin asumaan.

Sunnuntaina Levillä laskeva Palander kertoo, että kisojen puolesta hänellä on tulevan viikonlopun suhteen luottavainen tunnelma.

- Tarkoituksena on nousta tällä kaudella 20 joukkoon kokonaiscupissa ja siihen tarvitaan kovan luokan tuloksia. Levi on yksi niistä, missä pitää iskeä. Tällä hetkellä suksi kulkee siihen malliin, että kaikki on mahdollista.

Kilpailut

Uusimmat