Seksikäs Hollywood-tähti neuvoo naisia: Näin löydät sisäisen voimasi

26.11.2010 08:14 - Eeva Rajala

Uutta Katastrofikytät-elokuvaa tähdittävä Eva Mendes ei aina ole ollut yhtä itsevarma omasta itsestään ja seksikkyydestään. Nyt hän antaa neuvon suomalaisnaisille, miten löytää oma seksikkyys ja tehdä siitä voimavara.

- Se alkaa itsensä hyväksymisestä. Hyväksy asiat, joita et voi muuttaa ja muuta niitä asioita, joita voit muuttaa. Minulle se toimi juuri näin. Kysyin, mistä asiasta en pidä itsessäni, mitä voin muuttaa. Sen jälkeen kysyin mistä asiasta en pidä, mitä en myöskään voi muuttaa, Mendes kertoo Voicelle.

Mendes on aikoinaan manannut sitä, ettei hän ole kovin pitkä. Hän ei enää stressaa asiasta, sillä on huomannut, että oman lyhyydenkin voi unohtaa käyttämällä korkokenkiä.

- En voi muuttaa asiaa, mutta voin auttaa asiaa. Ja kun olen hyväksynyt asian, jatkan matkaa, Mendes neuvoo miten löytää itsevarmuus.

Mendes tähdittää Katastrofikytät-elokuvaa yhdessä Will Ferrellin ja Mark Wahlbergin kanssa. Voice tapasi tänään ensi-iltansa saavat elokuvan tähdet Mendesin ja Wahlbergin. Kaksikon haastattelu nähdään Voice TV:n POP-ohjelmassa viikonvaihteessa ja Heräämön lähetyksessä tulevana maanantaina.

Kilpailut

Uusimmat