Tältä olisi näyttänyt Tim Burtonin hyllytetty Superman-elokuva

12.12.2010 19:51 -

Muun muassa kahdesta Batman-elokuvasta, Jali ja suklaatehtaasta sekä Liisa ihmemaassa -elokuvasta tuttu Tim Burton suunnitteli Superman Lives -nimistä elokuvaa Teräsmiehestä, mutta elokuva hyllytettiin. Erikoistehosteista vastaava Steve Johnson on postannut kuvia Faebookiinsa, joista saa pientä esimakua siitä, miltä Burtonin Teräsmies olisi näyttänyt.

Synkästä visuaalisesta tyylistään tunnettu Burton ei olisi mallikuvien perusteella lähestynyt Superman-elokuvan maailmaa kovin kirkkaissa tunnelmissa. Johnsonin kuvissa näkyy luonnostelma Kal-Elin asusta, joka on huomattavasti aiempia Teräsmies-tulkintoja tummasävyisempi ja futuristisempi.

Nicolas Cage oli valittu Superman Lives -leffan pääosaan, mutta leffa on valitettavasti laitettu hyllylle, eikä sitä näillä näkymin tulla tekemään loppuun. Steve Johnsonin Facebook-sivun kuvista saa kuitenkin käsityksen siitä, mihin suuntaan Burton oli leffaa viemässä.

Katso tästä Teräsmiehen asuluonnostelma, ja tästä toinen versio samasta aiheesta. Steve Johnsonin kaikki Superman Lives -kuvat löytyvät täältä ja täältä. Kaikki linkit johtavat Facebookiin.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat