Green Hornet -tähti: Paras supersankari on se, joka ei tunnu supersankarilta

15.01.2011 14:04 - Eeva Rajala

Uuden The Green Hornet -elokuvan tähti Seth Rogen on suuri supersankari- ja sarjakuvafani. Hänen mielestään parhaat supersankarit ovat sellaisia, jotka eivät tunnu heti supersankareilta.

Samanlaista tunnetta hän on yrittänyt saada Green Hornet -elokuvaa, missä hän esittää supersankaria Green Hornetia. Isänsä kuoleman jälkeen Sethin roolihenkikö Britt Reid ymmärtää, että voi tehdä elämässään jotain merkittävää ja hän haluaa tulla supersankariksi. Mies saakin apua siihen uuden ystävältään, keksijänero Katolta.

Seth Rogenin mielestä esimerkiksi Michael Keaton onnistui aikoinaan Batman-roolissaan juuri sen takia, että hänen roolinsa oli melko tavallinen mies.

- Hän ei tuntunut supersankarilta. Minusta se on kiinnostavinta. On kiehtovaa, kun näkee henkilön, jota ei uskoisi sankariksi, mutta on sitä sittenkin. Michael Keaton oli juuri tuollainen, Rogen kertoo Voicelle.

Rogen heitti joskus vitsinä, että olisi tahtonut tulla valituksi Batman-näyttelijäksi. Hän on suuri Batman-fani ja rakastaa Batman-leffoja, myös uuden Batmanin, Chris Nolanin, tekemiä elokuvia.

The Green Hornet -elokuva sai Suomessa ensi-iltansa eilen. Voice tapasi Seth Rogenin Meksikossa. Voit katsoa alta miehen koko haastattelun.

Kilpailut

Uusimmat