IS: Jussi-palkitulla näyttelijällä liian vähän töitä

08.02.2011 07:27 - Eeva Rajala

Sunnuntaina Jussi-palkinnon parhaasta miespääosasta pokanneella Ville Virtasella on liian vähän töitä, kertoo Ilta-Sanomat. Seuraava elokuvaprojekti on vasta elokuussa.

Virtasen viimeisin elokuvarooli on uudessa Vares-elokuvassa, joka kuvattiin viime vuoden alkukesästä. Miehellä on siis reilun vuoden pituinen tauko elokuvatöistä, jos laskuihin ei ota kolmea Missä kuljimme kerran -elokuvan kuvauspäivää syksyltä.

- Tekisin todella mielelläni enemmänkin töitä, jos niitä tarjottaisiin. Olen keskittynyt kameratöihin, joita ei Suomessa ole hirveästi tarjolla, Virtanen pohtii lehdessä.

Tällä hetkellä palkittu näyttelijä viettää aikaansa enimmäkseen kotona kirjoituspuuhissa. Kirjoittamisen lisäksi Virtanen elää tällä hetkellä improvisaatiokeikoilla, teatterityöllä ja satunnaisilla elokuvatöillä. Miehen mukaan hän ei ole ainoa, joka joutuu säätämään toimeentulon kanssa.

Töiden satunnaisuudesta huolimatta Virtanen on tyytyväinen uraansa. Hän on saanut tehdä mielekkäitä töitä ja pyrkinyt välttämään töitä, joihin ei ole muuta motiivia kuin raha.

- Sellaiset työt koen ahdistaviksi. Panostan laatuun määrän sijaan ja teen yhden asian kerrallaan, mies kertoo.

Tällä hetkellä Ville Virtanen kirjoittaa huippuratsastuksen maailman liittyvään fiktiivistä romaania. Kirjoittamiseen menee vielä noin vuosi, jonka jälkeen hän tekee siitä pitkän elokuvan käsikirjoituksen.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat