Aleksi Valavuori: Euroviisut pahoinpideltiin härskisti miljoonayleisön edessä

14.02.2011 18:01 -

Kärkkäistä kommenteista tunnettu Aleksi Valavuori avaa Seiskan sivulta löytyvässä blogissaan sanaisen arkkunsa liittyen viikonloppuna Turussa pidettyyn Suomen euroviisufinaaliin.

Valavuoren mukaan Yle mokasi pahasti lauantaisen euroviisulähetyksen suhteen. Mies soimaa, että kokonaisuutena ohjelma oli ala-arvoisesti hoidettu.

- Kuvailkaa ironia? Kansallisaarteemme, Euroviisut, pahoinpideltiin härskisti miljoonayleisön edessä. Pahoinpitelyn maksajana kunnostautui Ylen rahoittajana toimiva tv-yleisö, tuttavallisemmin Suomen kansa. Kuka sanoi, etteivät suomalaiset ihannoi väkivaltaa?

Samalla Valavuori kritisoi myös Ylen hoteissa olevaa Urheilugaalaa, joka oli miehen mukaan viimeksi niin ikään kaikkea muuta kuin mallikkaasti hoidettu tapahtuma. Valavuori heittääkin esiin nimen, jonka puoleen hän suosittelee Ylen vastaisuudessa kääntyvän.

- Mies, jonka tuntemus yhdistää Suomen urheilu- ja viihdealan kenties paremmin kuin kenenkään muun. Hän on ollut teillä aikoinaan töissä ja sen jälkeen pokannut useita alan palkintoja. Hän on yksi tämän hetken parhaista tv-tuottajista, ellei paras. Joko polttaa? Kyllä, Petteri Ahomaa. Hän pystyisi nostamaan Urheilugaalan tuotannon sen ansaitsemalle tasolle.

Lähde: Aleksi Valavuoren blogi

Kilpailut

Uusimmat