Näin erikoisella tavalla julkkikset juhlivat Grammyjen jälkeen

14.02.2011 21:04 -

Sunnuntaina järjestettyjen Grammy-musiikkipalkintogaalan jälkeen luvassa on yleensä villit jatkot. Kaikki julkkikset eivät kuitenkaan jaksa alkoholinhuuruisia tilaisuuksia, vaan juhlivat arkisemmin - hakemalla hampurilaiset!

Ainakin laulajatar Katy Perry, Paramoren keulakuva Hayley Williams ja julkkisbloggari Perez Hilton kertoivat Twitter-sivuillaan juhlivansa Grammyjen jälkeen hakemalla hampurilaiset pikaruokaketju In N Outista.

Amerikkalainen hampurilaisketju In N Out on useiden amerikkalaisten julkkisten suosiossa. Monet julkisuudenhenkilöt ovat maininneet ketjun Twitter-päivityksissään useaan otteeseen, kun taas muita pikaruokaketjuja ei ole päivityksissä näkynyt.

In N Out on perheyrityksenä toimiva pikaruokaketju, jolla on Yhdysvalloissa vain reilut 240 ravintolaa. Yrityksen tunnuslause on Quality you can taste, vapaasti suomennettuna laatua, jonka voit maistaa. Ketju tarjoaa vain kolmea erilaista hampurilaista, mutta niiden lisäksi aterian sisältöön voi vaikuttaa nettisivuilla selitettävillä Not-So-Secret Menun tilauskoodeilla.

Lähteet: Katy Perryn, Hayley Williamsin ja Perez Hiltonin Twitter-sivut, in-n-out.com

Kilpailut

Uusimmat