Mies livahti Paris Hiltonin juhliin ja varasti kakun

18.02.2011 22:16 -

Paz-nimisen artistin Facebookissa jakama tarina on saanut huimasti huomiota. Paz nimittäin kertoo, kuinka hän pääsi kuokkimaan Paris Hiltonin syntymäpäiväjuhlille ja varasti juhlista kokonaisen kakun.

Kaikki sai alkunsa kun Paz sai viestin ystävältään Keviniltä, joka tuntee paljon ihmisiä ja joka ilmoitti aikovansa mennä kuokkimaan Paris Hiltonin syntymäpäiväjuhliin. Hän pyysi epäuskoista Pazia mukaan. Puolitoista tuntia myöhemmin kaksikko oli sisällä juhlissa, eivätkä he tarvinneet muuta kuin punaiset rannekkeet, joissa on P-kirjain. Miehet nauttivat ilmaisia juomia niin paljon, että olivat todella humalassa.

Aamuyöllä Paz huomasi, että Parisin kahdesta kakusta toinen oli täysin koskematon. Hän kysyi tarjoilijalta, mitä sille tehdään ja tarjoilija totesi, että se varmaan heitetään pois. Paz päätti, että kukaan ei heitä 1500 euron arvoista kakkua roskiin hänen silmiensä alla. Niinpä hän päättää varastaa kakun.

Aamulla herätessään Paz ei muistanut kunnolla tapahtumia, mutta löytää Parisin kakun olohuoneen pöydältään. Hän kirjoitti illastaan Facebookiin muistiinpanon, joka levisi nopeasti ympäriinsä.

Nyt Paz on saanut kuulla kunniansa julkkisbloggari Perez Hiltonilta. Perezin mielestä Parisin kakun ryöstäminen oli rumasti tehty, eikä siinä ollut mitään hauskaa. Paris Hilton ei ole kommentoinut tapahtumaa.

Katso Pazin tarina kuvineen kokonaisuudessaan täältä.

Lähteet: Pazin Facebook-sivu, Perez Hiltonin blogi

Kilpailut

Uusimmat