Olisiko tämä kaunotar voittanut Idolsin?

28.02.2011 14:15 -

Yksi Idols-kisan ennakkosuosikeista, jämsäläinen Martta Hakala, 17, ei kestänyt kilpailun paineita, ja hän lähti kisasta kesken pois. Olisiko Martta voinut jopa voittaa kilpailun, jos ei olisi keskeyttänyt sitä?

- Tulin siihen tulokseen, että jätän kisan kesken, koska nyt tuntuu, että olen yksinkertaisesti liian pieni vielä. Ei 17 vuotta vielä niin paljon ole. Minulle tuli koti-ikävä, Martta jutteli MTV3:n Idols-lähetyksessä.

Tuomari Jone Nikula antoi Martalle tunnustusta, että tämä uskalsi kypsästi tehdä oman ratkaisunsa.

- Nostan hattua, että likalla rohkeutta todeta, että ehkä tämä ei ole minun game - ainakaan vielä, Nikula sanoi.

Päätuomari Nina Tapio uskoo, että Martta olisi ollut vähintään semifinaalissa - laulunsanojen unohtelusta huolimatta.

- Näin nyt kävi. Toivon, että kuulemme Martasta parin vuoden kuluttua, Nina sanoi ohjelmassa.

Idolsin nettisivuilla Martta kertoili, että paineet kasvoivat liian koviksi.

- Tuli olo, etten yksinkertaisesti kykene tähän. En opi mitenkään sanoja päivässä. Se sai miettimään, että olenko vielä ihan valmis tähän kaikkeen, Martta sanoi MTV3:lle.

- Koko ajan ahdisti, kävi miten tahansa. Jos haluaa oikeasti pompata tällä tavalla tähdeksi, niin pitäisi osata sietää tämä kaikki, Martta korosti.

Martta ei olut ainoa, jonka teatteriviikonloppu ei sujunut odotusten mukaan. Muun muassa kansan suosikki Lassi Valtonen unohti tyystin Egotripin Matkustaja-kappaleen sanat.

Tulevana torstaina MTV3-kanavan Idolsissa valitaan 12 semifinalistia.

Alla on nähtävänä Martan viime syksynä tekemä oma musiikkivideo. Mitä mieltä ovat Voicen lukijat, olisiko Martta voinut jopa voittaa Idolsin, jos olisi jatkanut kilpailua?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat