Charlie Sheenin hyökkäys jatkuu - nyt tulilinjalla näyttelijäkaveri

09.03.2011 09:10 - Mikko Räsänen

Miehen puolikkaat -sarjasta potkut saanut Charlie Sheen jatkaa julkista avautumistaan. Nyt hän haukkuu vastanäyttelijänsä Jon Cryerin.

Jon Cryer (kuvassa vasemmalla ylhäällä) näytteli miehen puolikkaat -sarjassa Charlie Sheenin veljeä. Sarjan loputtua miesten välit ovat kaikkea muuta kuin veljelliset, sillä aiemmin sarjan tuottajan haukkunut Sheen haukkuu nyt Cryeriä.

- Jon ei ole soittanut minulle. Hän on takinkääntäjä ja petturi, Sheen puhisi E! Onlinelle.

- Täytyykö minun kutsua häntä pelkuriksi ja lapselliseksi petturiksi, että hän tajuaisi asian.

Vaikka Sheen on selvästi kiukkuinen, ei hän vihaa kaikkia. Sarjan muut näyttelijät Angus T. Jones, Conchata Ferrell, Melanie Lynskey, Marin Hinkle ja ohjaaja James Widdoes saavat Sheeniltä kehut, koska he ovat olleet yhteydessä potkut saaneeseen Sheeniin.

Jos Cryer vielä sattuisikin soittamaan, ei hän saisi Sheeniltä anteeksi.

- Mitä tässä enää olisi puhuttavaa? Minä sanoisin hänelle "Olet vähän myöhässä, hyvästi!"

- Kun taas näyttelen miljoonien dollarien elokuvissa ja hän tulee kerjäämään minulta pientä sivuroolia, voin sanoa, että "sinä jätit minut yksin oman syyllisyytesi ja tyhmyytesi takia".

Cryerin lähipiiriin kuuluva henkilö kertoi Peoplelle, että Cryer on yrittänyt ottaa yhteyttä Sheeniin, mutta ei ole halunnut kommentoida selkkausta julkisesti kunnioituksesta Sheeniä kohtaan.

Kilpailut

Uusimmat