Julkkikset järkyttyneitä maanjäristyksen ja tsunamin tuhoista

11.03.2011 17:40 -

Japanin pääsaaren Honshun pohjoisosaan iskeneen maanjäristyksen seurauksena tullut voimakas tsunami on aiheuttanut mittavaa tuhoa. Monet julkisuuden henkilöt ovat muun muassa Twitterissä ja Facebookissa kertoneet järkyttyneensä.

Järistyksen seurauksena tsunamivaroitus annettiin Tyynellemerelle, jossa tsunami liikkuu kovaa vauhtia ja on iskenyt ilmeisesti parimetristen aaltojen kera Hawajille ja Breaking Newsin mukaan se on iskemässä myös Kaliforniaan näillä minuuteilla.

Muun muassa kitaralegenda Slash (kuvassa) kirjoittaa Twitterissä rukoilevansa japanilaisten puolesta.

- Ajatukseni ja rukoukseni menevät niille japanilaisille, joita maanjäristys ja tsunami ovat runnelleet. Toivon, että pahin on ohi, Slash kirjoitti.

Blink 182 -yhtyeestä tuttu Travis Barker kehottaa Twitterissä kaikkia rukoilemaan Japanin maanjäristyksen vuoksi, myös Good Charlotte -yhtyeen Benji Madden kirjoitti aiheesta Twitterissä.

- Ajatukseni ja rukoukseni menevät kaikille ystävilleni Japaniin, Benji kirjoitti.

Luonnonkatastrofi on koskettanut myös jenkkimuusikko Lenny Kravitzia.

- Sydämmelliset ajatukseni Japaniin vakavan tilanteen vuoksi. Erityisesti niille, jotka ovat menettäneet rakkaitaan. Kunnioittaen, Lenny, mies kirjoitti Twitterissä.

Kotimaisista muusikoista muun muassa Elastinen on huolissaan tsunamin aiheuttamista tuhoista.

- Huh, tsemiä kaikille tsunamialueilla. Fintelligens studiossa, levy alkaa hahmottua pikkuhiljaa.. Bless, Elastinen kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Iron Maidenin oli määrä esiintyä Japanissa tänään, mutta yhtyeen keikka on luonnollisesti peruttu. Iron Maidenin lento Tokioon käännytettiin takaisin Souliin Koreaan, jossa he esiintyivät edellisenä iltana. Luonnollisesti maanjäristys ja tsunami järkyttivät myös Iron Maidenia.

- Ajatuksemme ovat kaikkien kanssa, joita tämä koskettaa, Iron Maidenin kotisivuilla kerrotaan.

Kilpailut

Uusimmat