Hollywood-kaunottaret esittelevät tatuointejaan - katso kuvat

27.04.2011 17:00 - Rea Tallgren

Useimmilla julkkiksilla sellainen jo löytyykin. Jotkut tykkäävät isoista ja näyttävistä, toiset taas pienistä ja suloisista. Tsekkaa minkälaisia tatuointeja näiltä julkkiksilta löytyy. Vielä ehdit ottaa omasi ennen kesän helteitä!

Suuret ja värikkäät käsivarsitatuoinnit ovat muotia myös tänä kesänä. Esimerkkiä näyttää Amber Rose. Tämä amerikkalainen malli on tatuoinut käteensä ison ruusun, nimensä mukaisesti.

Rihannalla tatuointeja löytyy useampiakin. Näistä kenties kuuluisin on niskasta alas selkään jatkuva tähtivana. Rihannan kaltaiselle rokkimimmille myös näkyvät ja näyttävät tatuoinnit sopivat, mutta tavallisten tallaajien kannattaa harkita tatuoinnin paikka tarkkaan. Kämmentatuoinneissa on aina riskinsä, sillä niiden peittäminen on lähes mahdotonta-ellei sitten käytä hanskoja kesälläkin!

Sienna Miller on pitänyt tatuointinsa pieninä ja yksinkertaisina. Kolme tummansinistä tähteä symboloivat rakkautta, luottamusta ja kunniaa.

Laulaja ja näyttelijä Miley Cyruksella on 18-vuoden ikänsä huomioon ottaen jo kunnioitettava määrä tatuointeja. Viides niistä esittää unisiepparia ja se on tatuoitu hänen kylkeensä. Siepparissa on neljä sulkaa, jotka symboloivat hänen neljää sisarustaan.

Jos kaikki aikaisemmat tatuoinnit eivät säväyttäneet tai tuntuneet tarpeeksi huomiota herättäviltä, voi aina ottaa mallia Kat Von D:stä. Von D on tullut tutuksi omasta reality sarjastaan Miami Ink ja hän on muunmuassa Ville Valon ja Bam Margeran läheinen ystävä. Tämä tatuointiartisti on peittänyt suuren osan vartalostaan tatuoinneilla. Kovin alhainen ei neidin kipukynnys voi olla, sen todistavat viimeistään aivan vasemman silmän nurkasta alkavat tähtitatuoinnit.

Kilpailut

Uusimmat