Brittimies koulutti ponista kännioppaan

23.05.2011 21:01 - Rea Tallgren

Uutisoimme viime viikolla brittimiehestä, joka yritti ottaa poninsa mukaan joka paikkaan. Nyt salaperäinen mies on tunnistettu ja hän on kertonut lehdistölle syyn erikoiseen tapaansa. Miehen mukaan poni toimittaa opasponin virkaa silloin kun mies on liian humalassa.

Mies ja hänen valkoinen poninsa herättivät ensimmäistä kertaa kummastusta torstaina Pohjois-Walesissa yrittäessään matkustaa junalla. Miehen yrittäessä ostaa junalippua rakkaalle hevoselleen, kerrottiin hänelle kuitenkin, etteivät hevoset ole tervetulleita junaan. Myöhemmin mies ja poni kävivät vielä pubissa ja ravintolassa.

Nyt mies on tunnistettu 68-vuotiaaksi Joe Purcelliksi. Irlantilainen mies on pienmaanviljelijä, joka selkeästi hyvin kiintynyt poniinsa.

- Aion viedä sitä mukanani joka paikkaan kunnes kuolen. Rakastan sitä, mies tunnustaa.

Purcell ja viisivuotias Ruby-poni ovat tulleet tutuksi näyksi Wrexhamissa ja useimmiten heihin suhtaudutaankin sympatialla. Vanhuksella löytyy myös syy sille, miksi hän ottaa Rubyn mukaan esimerkiksi pubiinkin. Miehen mukaan poni toimittaa opaskoiran virkaa miehen ollessa liian humalassa.

- Ihmisillä on opaskoiriakin, miksei siis poneja, Purcell manaa.

Katso video Purcellista ja Rubysta alta.

Kilpailut

Uusimmat