Suomalaiskilpailussa erikoisia tehtäviä – kisaaja muutti nimensä MacGyveriksi!

03.06.2011 20:00 -

Suomessa järjestettiin viime viikolla kolmatta kertaa PPK-run-nimeä kantava kilpailu, jossa osallistuville autokunnille annettiin mahdollisuus suorittaa mitä mielikuvituksellismpia tehtäviä.

PPK-run perustuu siihen, että autokunnat kiertävät ympäri Suomea suorittamassa mitä erikoisimpia tehtäviä. Yksi kisaan osallistunut Jasu-niminen kilpailija, että hän muun muassa halusi muuttaa erään tehtävän puitteissa nimensä Angus MacGyveriksi.

- Minut herätettiin tänään aamukuudelta kisaamaan. Tämä on itselleni toinen vuosi, jolloin olen mukana. Tänä vuonna kisaan osallistui viitisenkymmentä ihmistä.

PPK-run on kutsukilpailu. Anonymiteetin suojissa pysyvä järjestäjä kertoi Voicelle, että mukaan pääse ainoastaan kutsua ja suositusta vastaan.

PPK-run jatkuu vielä parin päivän ajan. Jasu ei kuitenkaan osaa sanoa tarkkaan milloin pääsee joukkueensa kanssa kotiin.

- Jos hyvä tuuri käy, olemme sunnuntaina kotona, Jasu naureskelee.

Vaikka kyseessä onkin ympäri Suomea toteutettava railakas autoilukilpailu, järjestäjä painottaa, että kaikki tapahtuu lain pykälää noudattaen.

- Toimimme hyvässä yhteisymmärryksessä virkavallan kanssa. Jokainen kilpailija on kirjallisesti sitoutunut noudattamaan lakeja ja toimimaan asiallisesti koko tapahtuman ajan.

Järjestäjän mukaan ensi vuoden PPK-run-kisa on jo suunnitteilla.

Kilpailut

Uusimmat