IL: Duudsoneille miljoonatili hölmöilyllä

17.06.2011 09:15 - Eeva Rajala

Extreme Duudsoneiden taustayhtiö on viimeisen kolmen vuoden aikana takonut voittoa miljoonan euron edestä, kertoo Iltalehti.

Viime vuonna Oy Rabbit Films Ltd teki lähes 450 000 euroa voittoa. Yrityksen liikavaihto oli viime vuonna 1 633 000 euroa, eli yli 300 000 euroa enemmän kuin vuotta aiemmin.
Lukuja selittää osin se, että viime vuonna valmistui The Dudesones in America -sarja, joka on suunnattu kansainväliseen levitykseen.

Duudsoneita näytetään tällä hetkellä yli 150 maassa. Ryhmän perustajajäsen Jarno Laasala on tyytyväinen, vaikkei menestys ollut alusta asti mitenkään itsestään selvää.

- Kaksi ensimmäistä kansainvälistä tuotantokautta maksettiin omista rahoista ja taloudellinen riski oli kova. Teimme silloin tappiota, mutta luotimme siihen, että homma lähtee maailmalla rokkaamaan, Laasala sanoo lehdessä.

Laasalan mukaan tuotantoyhtiön hyvä tulos antaa Duudsoneille lisää pelivaraa puskea Duudsoneita entistä rohkeammin maailmalle. Laasala kertoo tekevänsä mieluummin hyvää televisio-ohjelmaa kuin bisnestä.

- Voittoja käytetään siihen, että tulevat tuotantokaudet ovat aiempaa parempia ja näyttävämpiä.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat