Nämä tähdet katuvat rintojen suurennusleikkauksiaan

03.08.2011 21:10 -

Useat tähdet ovat avautuneet katuvansa rintojen suurennusleikkauksiaan jälkeenpäin. Näihin tähtiin lukeutuvat muun muassa Denise Richards ja Tori Spelling.

Monet tähdet ovat ottaneet implantit saadakseen isommat rinnat jo hyvin nuorena ja ovat myöhemmin katuneet päätöstään. Denise Richards avautui hiljattain Us Weekly -lehdelle katuvansa nuorena otettua kauneusleikkausta.

- Kun olin 19-vuotias lääkäri laittoi minulle suuremmat implantit kuin olin pyytänyt. Minulla oli niin kiire vain saada ne, etten tehnyt riittävästi taustatöitä lääkärien osalta. Minä vain ajattelin, että plastiikkakirurgin täytyy osata työnsä hyvin, Richards kertoi lehdelle.

Myös Tori Spelling kertoi hiljattain Good Morning American haastattelussa katuvansa implanttien ottoa.

- Jos olisin tiennyt implanttien vaikuttavan äidinmaidon tuottamiseen, en olisi koskaan ottanut niitä, Spelling kertoi.

Myös Playboyn playmate Jenny McCarthy otti implantit rintoihinsa ystävänsä kanssa vasta 19-vuotiaana, ja kertoi myöhemmin ottaneensa ne aivan liian nuorena.

Myös Victoria Beckham on selvästi katunut hillittömien rintaimplanttien ottoa, sillä nainen poistatti ne. Myös Kimberly Stewrt poistatti vain 18-vuotiaana otetut rintaimplanttinsa myöhemmin. Muita leikkauksiaan katuvia naistähtiä ovat muun muassa Tara Reid, Jenna Jameson, Heidi Montag, ja Kourtney Kardashian.

(Tori Spelling)

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat