Miss Universum -äänestys: Täystyrmäys Suomen menestykselle

23.08.2011 07:45 - Eeva Rajala

Kansainvälisen missisivuston äänestyksen perusteella Suomen Pia Pakarisen menestykseen Miss Universum -kisoissa uskoo vain harva.

Kun suosikit olivat keränneet Missosology-sivuston äänestyksessä tähän aamuun mennessä kymmeniä prosentteja äänistä, Miss Suomi Pia Pakarinen oli kerännyt samassa ajassa vain prosentin äänistä. Gallupsuosion perusteella perusteella Pakarisella ei ole asiaa edes kärkikymmenikköön, sillä hän on vasta 19:nneksi suosituin missi.

Vielä viime kuussa sama foorumi nosti Pakarisen yhdeksi kilpailun ennakkosuosikeista. Sivustolla olevaa Pakarisen kuvaa koristaakin Hot-merkintä.

Miss Universumiksi kruunattavan on aina kuitenkin valinnut tuomaristo. Tänä vuonna valintaan vaikuttaa myös yleisön ääni. Kilpailun virallisilla sivuilla on käynnissä äänestys, missä myös ulkopuoliset voivat vaikuttaa kilpailuun. Äänestystulosten perusteella eniten ääniä saanut ehdokas pääsee automaattisesti finaaliin. Ainakin Missologyn äänestyksen perusteella Miss Filippiinit Shamcey Supsup vaikuttaa ylivoimaiselta suosikilta, sillä hän on saanut sivuston gallupissa peräti 26,5 prosenttia äänistä.

Miss Universum -kilpailu järjestetään Sao Paulossa Brasiliassa 12. syyskuuta.

Lähteet: Missology.com, Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat