Jenkkirokkari menetti kotinsa hurrikaanissa

30.08.2011 12:46 - Eeva Rajala

Skid Row -yhtyeen entinen solisti Sebastian Bach on menettänyt kotinsa New Jerseyssä hurrikaani Irenen iskettyä. Mies on tällä hetkellä shokissa.

- Olen turta, shokissa ja järkyttynyt kun ilmoitan, että 21 vuotta kotinani ollut talo on tuhoutunut asumattomaan kuntoon hurrikaani Irenen takia, mies kirjoittaa Facebook-sivuilleen.

Bach kertoo, ettei talo ole kärsinyt oikein mistään näiden kahden vuosikymmenen aikana, kun hän on talossa asunut. Hän kertoo muun muassa kellarin olevan nyt täynnä vettä, eikä hänelle anneta edes lupaa alkaa pumpata vettä pois asunnostaan sähköiskuriskin takia.

Bach ei loukkaantunut itse myrskyssä, mutta menetti talon mukana mittaamattoman määrän muistoesineitä Skid Row'hun ja Kissiin liittyen. Kellarissa oli laaja kirjasto, missä oli muun muassa joka ikinen lehti, missä Skid Row on ollut kannessa.

Bach piti talon itsellään viimevuotisen avioeronsa jälkeen, vaikka asuukin tällä hetkellä Los Angelesissa. Nyt hän kirjoittaa, ettei hänellä ole New Jerseyssä jäljellä enää mitään.

- Hei, uusi elämä. Tässä tulen. On uuden alun aika.

Lähde: Undercover

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat