IL: Uusi Miss Suomi vastaa saamaansa arvosteluun

24.09.2011 10:45 -

Miss Suomi Pia Pakarinen luopui missikruunustaan suuren kohun saattelemana. Uudeksi Miss Suomeksi valittu Sara Sieppi on joutunut kohtaamaan ihmisten arvostelun uutena hallitsevana missinä.

Alun perin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittu Sieppi aikoo hoitaa työnsä missinä arvokkaasti.

- En aio luovuttaa kesken kaiken, vaan vien tämän loppuun asti. Pitää tietää mitä tekee. Pohdin missikisoihin osallistumista, sillä tiesin, että voittajakolmikolla on edessään haastava vuosi, Sieppi kertoo Iltalehdelle.

Pakarisen luovuttua missikruunustaan, Sieppi on joutunut kohtaamaan ihmisten rajunkin arvostelun. Nettikeskusteluissa häntä on syytetty epälojaaliudesta Pakarista kohtaan.

- Arvostelu satuttaa, mutta en anna sen vaikuttaa itseeni. Perintöprinsessana koin velvollisuudekseni ottaa tittelin vastaan.

Tällä hetkellä Oulussa asuva ja työskentelevä Sieppi aikoo muuttaa pian Helsinkiin, sillä uusi työ Miss Suomena on helpompi toteuttaa pääkaupunkiseudulla. Edessä on myös matka Lontoossa pidettäviin Miss Maailma -kilpailuun.

- Työt hoidan aina nöyrästi ja niin hyvin kuin osaan. Uuden tittelin myötä minun pitää varmasti miettiä enemmän sitä, miten vietän vapaa-aikaani. Tätä titteliä kantaa mukanaan aina.

Lähde: Iltalehti

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat