Tämä huumekokemus oli liikaa - Oasis-tähti kertoo, miksi hän jätti huumeet

24.10.2011 13:00 - Eeva Rajala

Oasis-kitaristi Noel Gallagher on paljastanut, miten hän taannoin hyvästeli huumeiden käytön.

Erään vuonna 1998 sattunen tapauksen jälkeen hän päätti, että oli aika jättää taakse tämä hedonistinen ja huumetäyteinen elämäntyyli. Tuolloin miehen elämäntyyli on kaikkea muuta kuin rauhallista. Mies päätti muuttaa elämänsä, kun hän heräsi asunnostaan eräiden juhlien jälkeisenä aamuna. Paikka oli vielä täysin vieraita ihmisiä.

- Heräsin yhtenä aamuna ja taloni oli täynnä ihmisiä. En tuntenut heistä yhtäkään. He vain jatkoivat mihin olimme viime yönä jääneet. Ensimmäiseksi menin jääkaapille hakemaan olutta ja sen jälkeen päätin, että tämä elämäntyyli saa jäädä, mies kertoi The Jo Whiley Music Show -ohjelmassa.

Noel Gallagher alkoi elämään rajua rock-elämää vieläkin rajummin sen jälkeen, kun Oasis nousi kuuluisuuteen. Kitaristi kertoi, että tuona aamuna vuonna 1998 hän päätti, ettei enää koskaan halua olla niin sekaisin, että joutuisi puhumaan tuntemattomien ihmisten kanssa pyramideista.

Kerroimme aiemmin tänään, että Noel Gallagherin sooloura on lähtenyt käyntiin ykkössijalla. Noel Gallagher's High Flying Birds -debyyttisoolo ampaisi heti ensimmäisellä viikolla Britannian albumilistan kärkeen.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat