USA:n Playboy kiinnostui näistä suomalaisista seksipommeista

15.12.2011 08:15 - Mikko Räsänen

USA:n Playboy kiinnostui Babes Dj's -duon Suvi Pitkäsestä ja Nina Hämäläisestä nähtyään Viron Playboyn kaksikosta ottamat kuvat. Kaksikko on parhaillaan USA:ssa tapaamassa Playboyn edustajia.

Suomalaiskaunottaria on käynyt USA:ssa Playboyn koekuvauksissa vuosien aikana runsaasti ja useimmat yrittäjät ovat palanneet sieltä tyhjin käsin. Babes Dj's -duon Suvi Pitkäsen ja Nina Hämäläisen tie USA:n Playboyn edustajia tapaamaan on kuitenkin poikkeuksellinen, koska aloite tuli USA:n päästä. USA:n Playboyn edustajat olivat huomanneet duon, kun nämä poseerasivat Viron Playboyn kannessa.

- Playboylla on nettisivu pbcovers.com, jossa on esillä kaikkien maiden Playboy-lehtien kannet. USA:n Playboy kiinnostui meistä, koska Viron Playboyn kansi, jossa me olimme, oli kuukauden viidenneksi katsotui kansi maailmassa, Nina kertoo.

Kansi oli herättänyt kiinnostusta erityisesti siksi, että siinä oli kaksi tyttöä tavallisen yhden sijaan. Katso kansikuva täältä.

Ninan ja Suvin kuultua Playboyn kiinnostuksesta, alkoivat he suunnitella matkaa tapaamaan lehden vaikuttajia. Mahdollisuus järjestyi, kun Nina kutsuttiin edustamaan Suomen Swimsuit USA Model -kilpailuun New Yorkiin. Kisa tunnettiin aiemmin nimellä Miss Hawaian Tropic, mutta uuden omistajan myötä kisa sai myös uuden nimen.

Nina on edustanut Suomea Miss Hawaian Tropic -kisassa neljä vuotta sitten. Kisan uusi järjestäjä kutsui Ninan osallistumaan kilpailuun uudelleen ja yksi päätökseen vaikuttanut syy oli luultavasti se, että Nina on jo poseerannut Viron Playboyssa, joten Playboy-tyttö -status nostanee hänen kiinnostavuuttaan.

Suvi ja Niina ovat parhaillaan matkallaan, johon Playboyn ja Swimsuit USA Model -kilpailun lisäksi kuuluu erilaisia liiketapaamisia.

- Olemme liikkeellä realistisin odotuksin. Tapaamme mahdollisimman paljon erilaisia viihdemaailman ihmisiä kuten managereja ja keikkamyyjiä. Katsotaan, mitä siitä syntyy, Suvi kertoo.

Vaikka USA:n kuviot ovat vielä auki, on kiinnostus Babes Dj's -kaksikkoa kohtaan lisääntynyt tasaisesti Euroopassa kuukausi kuukaudelta. Tytöt ovat Suomen lisäksi keikkailleet jo Virossa ja ovat muuallekin Eurooppaan ovat vähitellen aukemassa. Tammikuussa tytöillä on muun muassa ensimmäinen Aasian keikka buukattuna, kun he lähtevät Thaimaahan esiintymään.

- Ensi vuosi näyttää tosi hyvältä, kaksikko kertoo.

Lue lisää kaksikon nettisivuilta osoitteesta www.babesdjs.fi.

Kilpailut

Uusimmat