Uudet roolihuhut kielivät Lindsay Lohanille hyvää

10.01.2012 14:15 -

Playboy-mallinakin kunnostautuneelle Lindsay Lohanille satelee rooleja, jos huhuihin on uskomista.

Perjantai on pahin -elokuvan tähdelle Lohanille huhutaan olevan luvassa useita rooleja. The Hollywood Reporter -sivusto vakuuttaa kohutähden keskustelevan mahdollisuudesta esittää edesmennyttä Hollywood-legendaa Elizabeth Tayloria sunnitteilla olevassa elämäkerta-elokuvassa.

Kaunottaren huhutaan myös tähdittävän mahdollisesti kirjailija Stephen Kingin Carrie-kirjaan perustuvan elokuvan uusintaversiota. Itse kirjailijan mielestä olisi hauska nähdä Lohan päähenkilön kengissä.

Disney-tähtenä aloittanut näyttelijär on kohdannut pitkällä urallaan useita ylä -ja alamäkiä. Nuorempana Lohan teki useita elokuvia Disneyn siipien alla. Myöhemmin kaunotar siirtyi teinitähdeksi ja näytteli muun muassa Mean Girls -elokuvassa. Lohan on myös ollut mallina ja kokeillut laulamistakin.

Tähdellä on riittänyt myös alamäkiä, sillä tämä on useaan otteeseen joutunut oikeuteen muun muassa rattijuopumuksesta. Näyttelijättären kohuttu Playboyssa esiintyminen oli huikea menestys ja näillä näkymin tähden näyttelijänurakin olisi noususuhdanteessa.

Lähde: Daily Mail ja The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat