”Kakkonen on ykkönen” - Fingerpori-piirtäjältä uusi kaksimielinen Pekka Haavisto –sarjakuva

11.01.2012 10:15 -

Supersuositun Fingerpori-sarjakuvan takana oleva Pertti Jarla kuuluu presidenttiehdokas Pekka Haaviston tukijoihin ja julkisti viime viikolla sivuston, jossa esiteltiin miehen aihetta sivuava sarjakuva. Nyt Jarla on pureutunut aiheeseen uuden stripin muodossa.

Viime viikolla julkistetulla kakkonenonykkonen.fi-sivulla Jarla julkaisi tyylilleen sopivasti ronskin sarjakuvan, jossa vitsailtiin Haaviston seksuaalisella suuntautumisella.

Nyt sivulla on julkaistu myös toinen hauska strippi, jossa mukana on Haaviston lisäksi Fingerporista tutut Heimo Vesa sekä Rivo-Riitta.

Jarla kertoo myös ottavansa vastaan lukijoiden ehdotuksia uusien strippien aiheeksi, joiden joukosta piirtäjä valitsee parhaan ja julkaisee 20. tammikuuta.

Haaviston kampanjapäällikkö Riikka Kämppi kertoi viime viikolla Ilta-Sanomille, että presidenttiehdokas suhtautuu Jarlan sarjakuviin huumorilla.

- Hänellä on sellainen linja, että hän sietää itseensä kohdistuvaa naureskelua. Mutta Haavisto on myös tarkka siitä, että ironian kärki ei osu kampanjassa keneenkään muuhun.

Asiasta uutisoi sivullaan Iskelmä

The Voice ja Iskelmä ovat osa SBS Mediaa

Kilpailut

Uusimmat