Suomalaistähti: Ei Hollywoodiin

18.01.2012 13:15 - Eeva Rajala

Uudessa Viiden päivän sota -elokuvassa näyttelevä suomalaistähti ei välttämättä koskaan lähde kokeilemaan onneaan Hollywoodiin.

Mikko Nousiainen näyttelee palkkasotilasta Renny Harlinin ohjaamassa uutuuselokuvassa. Vaikka kyseessä on englanninkielinen elokuva ja ohjaajana Hollywoodissa uraa luonut Harlin, Nousiaista Hollywood ei houkuttele.

- En minä Hollywoodiin. Se vaatisi niin hirveästi työtä sen eteen ja muuttamista sinne ehkä ja sellaista kyynärpäätaktiikkaa. En osaa sellaista ollenkaan. Mutta jos tarjotaan töitä, niin kyllä minä niitä mieluusti teen, Nousiainen selventää.

Nousiainen toivoo kyllä jossain vaiheessa pääsevänsä johonkin eurooppalaiseen elokuvaan mukaan.

- Se olisi kivaa. Olenko minä nyt kolme elokuvaa tehnyt ulkomailla..? Se on tosi mielenkiintoista. Ei minulla ole siis mitään vastaan töitä Suomessakaan, mutta siinä on jotenkin oma klanginsa, mies jatkaa.

Viiden päivän sota -elokuva kertoo Venäjän ja Georgian välisestä sodasta vuonna 2008. Fiktiivisessä elokuvassa tapahtumia tarkastellaan sotakirjeenvaihtajan, kuvaajan ja nuoren georgialaisnaisen kautta. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat