Ovatko Vuosaari-elokuvan seksikohtaukset liian rajuja? Näin vastaa leffan tähti

06.02.2012 11:45 -

Perjantaina ensi-iltansa saanut Aku Louhimiehen ohjaama Vuosaari-elokuva on ehtinyt nousta jo otsikoihin, kun osa katsojista on pitänyt sitä turhan rajuna. Leffassa näyttelevä Pekka Strang kertoi Voicelle, miten hän suhtautuu roiseiksi kommentoituihin seksikohtauksiin.

Esimerkiksi Ilta-Sanomien mukaan osa katsojista on ollut hämmentynyt Vuosaaren "rajua seksiä" sisältävistä kohtauksista. Eräässä kohtauksessa esimerkiksi nähdään suuseksiä.

Elokuvaa tähdittävä Pekka Strang kertoo Voicelle, että hänen mielestään paljasta pintaa sisältävistä kohtauksista vaahtoaminen on epäolennaista.

- Osittain otsikot varmaan pohjautuvat siihen, mitä on keskusteltu jo ennen ensi-iltaa. Aku Louhimieheltä kun kysyttiin paljon mahdollisia yhteyksiä Levottomat-elokuviin ja sen seksikohtauksiin. Kyllä yhteiskunnassa tapahtuu paljon pahempia juttuja. Ehkä ihmiset sitten hätkähtävät, kun tuollaisia juttuja tuodaan valkokankaalle. Sille voi varmaan mitään.

Strangin mukaan olisi hienoa, jos Vuosaari herättäisi ihmisissä ajatuksia siitä, miten asioita voisi omassa elämässä tehdä ja toteuttaa paremmin.

- Esimerkiksi lasten kohtalot elokuvassa ovat rajuja. Olisi hyvä, jos ihmiset miettisivät, että esimeriksi niitä juttuja voisi tehdä paremmin ja vaikuttaa sillä tapaa asioihin.

Kilpailut

Uusimmat