IL: Koomikkolegendat paljastavat Putous-suosikkinsa

17.02.2012 08:15 - Eeva Rajala

Putous-ohjelman sketsihahmokisassa on jäljellä enää kolme parasta hahmoa. Iltalehti kysyi suomalaisilta tähtikoomikoilta, mitkä ovat heidän suosikkinsa.

Imitaattori Jukka Laaksonen sanoo lehdessä, että hän äänestäisi Iina Kuustosen Jani-Petteriä on jäljellä olevista hahmoista.

- Näistä kolmesta tämän kauden hahmoista voisin sanoa, että Usko Eevertti muistuttaa liikaa Erkki Saarelan pappia. Jani-Petterin hahmo on tuorein, hänelle antaisin ääneni jos äänestäisin, Laaksonen kertoo.

Imitaattori ja näyttelijä Jarkko Tamminen myöntää lehdessä, että Armi Toivasen hahmon Leena Hefner o.s. Herppeenluoman hokemat ovat tarttuneet häneen, mutta muistakin löytyy paljon hyvää.

- Iina Kuustosen Jani-Petteri on hyvä, nörtti kaveri. Hatunnoston arvoista, että nuori, nätti nainen uskaltaa näyttää vähemmän viehättävältä...Olen aina pitänyt sananmuunnoksista, ja Aku Hirviniemen Usko Eevertti on tässä ihan ässä. Akun varmuus ja komiikan taju on ihan huippua. Armi Toivasen Leena Hefner on ollut positiivinen, iloinen yllättäjä, Tamminen kiteyttää.

Pitkän uran näyttelijänä tehnyt Riitta Havukainen osaa kertoa suoraan oman suosikkinsa. Hirviniemen Usko Eevertti Luttinen on hänen mielestään paras.

- Aku Hirviniemi on vaan niin hurmaava ja hyvä kaikessa mitä hän tekee. Kerta kaikkiaan aseista riisuva, loistava näyttelijä...Voin sanoa, että suorastaan fanitan Usko Eeverttiä, Havukainen kertoo lehdelle.

Aake Kalliala pitää kaikki jäljellä olevia sketsihahmoja hyvinä. Esimerkiksi Jani-Petterissä häntä viehättää hahmon erilaisuus. Luttisen vahvuutena on puolestaan kaksimielisyys, joka naurattaa aina, ja Leena Hefnerissä on hyvä ristiriita: hän on samalla valloittava ja rahan ahne.

- Siitä vain jalostamaan, kuka tahansa voi pärjätä, Kalliala sanoo.

Putous jatkuu jälleen huomenna MTV3:lla klo 19.30. Sketsihahmofinaali nähdään ensiviikolla.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat