IS: Hovireportterilta ruusuja ja risuja Jenni Haukiolle

18.04.2012 07:45 - Eeva Rajala

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio tekivät ensimmäisen valtiovierailunsa Ruotsiin. Hovireportteri innostui Ilta-Sanomien mukaan ylistämään Haukion kauneutta.

- Minusta Jenni Haukio on kaunis nainen, jolla on tyylitajua. Hänellä oli yllään pieni sininen jakkupuku, kun hän astui ulos koneesta Arlandan lentokentällä. Sen asun kanssa hän kestää vertailun kenen tahansa prinsessan rinnalla, Aftonbladetin hovireportteri Jenny Alexandersson kertoo lehdelle.

Sen sijaan hovireportterin mielestä Haukion olisi pitänyt panostaa enemmän gaalaillallisille valitsemaansa asuun. Haukiolla oli yllään melko yksinkertainen musta mekko.

- Minusta asu on kaunis ja tyylikäs kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mutta kenties hän olisi voinut valita hieman juhlavamman leningin ja käyttää enemmän koruja. Onhan elämässä aivan liian vähän tilaisuuksia, jolloin voi todella pukeutua parhaimpiinsa ja loistaa, Alexandersson huomauttaa.

Iltalehden ymmärryksen mukaan presidentti Niinistö ja rouva Haukio olisivat ensimmäisellä valtiovierailullaan nähneet myös prinsessa Victorian ja prinssi Danielin pienen Estelle-vauvan. Ilta-Sanomien mukaan näin ei kuitenkaan käynyt, vaikka pikkuprinsessa olikin äitinsä mukana Vickanin saapuessa kuninkaanlinnaan lounaalle. Lounaan aikana Estelle oli nukkunut toisessa huoneessa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Uusimmat